Kimagasló minőségű kompresszorok értékesítése.

Nyugat európai gyártók magyarországi képviselete.

Kifogástalan szerviz- és logisztikai háttér.

Bemutatóterem. Alkatrészellátás. Szaktanácsadás. Kis- és nagykereskedés. 

 

 


Akciós kompresszorok

1 találat

Black&Decker; BD205/24 Akció!

Black&Decker BD205/24 közvetlen hajtású, egy hengeres olajkenésű, acél dugattyúgyűrűs hobbi kompresszor 24 literes légtartállyal. Ára:Bruttó 53.340 Ft  helyett Akciós ár: 30.000 Ft+Áfa Bruttó:38.100 Ft

Ár: 30.000 Ft + ÁFA
Black&Decker; BD205/24 Akció!
Nyomás8 bar
Teljesítmény1,5 kW
Légszállítás222/150 l/perc
Tartályméret24 liter

A NUAIR egy nemzetközi cégcsoport, mely napjainkra több mint két generációs tapasztalattal a világ legnagyobb dugattyús kompresszor gyártójává vált. A csoporthoz tartozó több gyáróriásnak, a rugalmas gyártási eljárásnak és a testre szabott minőségnek köszönhetően a legkülönfélébb sűrített levegős igények kielégítésére képes termékpalettával áll az érdeklődők rendelkezésére. A hobbi szinttől a nagyipari igényekig, minden területre és teljesítményszintre van megfelelő minőségű ajánlata.

Dugattyús kompresszor AKCIÓ!

Működési elv

A dugattyús kompresszor hasonlóan működik, mint egy autónak a motorja, csak itt nem a benzin-levegő keveréket sűríti össze, hanem a beszívott levegőt. A hengerben alternáló mozgást végző dugattyú sűríti össze a megfelelő nyomásra a nyitott szívószelepen keresztül beáramló gázt (levegőt). A dugattyú felfele történő mozgásakor a szívószelep bezáródik, az eddig zárt állapotú nyomószelep kinyit, és az összesűrített levegő a nyomástartó edénybe (légtartályba) kerül.

Hol alkalmazhatóak

A dugattyús kompresszor a legelterjedtebb sűrítő berendezés, az ipar számos területén alkalmazzák, ahol sűrített levegőre van szükség. Talán legismertebb az autóiparban történő felhasználás, gumiszerelő műhelyek, autófényezők, autószerelők.

Összeszerelés, élettartam

A Ramtech Kft által forgalmazott dugattyús kompresszorok a legkiválóbb, ellenőrzött alkatrészekből készülnek. A kompresszor gyár megfelel a szigorú minőség-ellenőrzési rendszer követelményeinek, a precíz összeszerelésnek és a felhasznált alkatrészek minőségének köszönhetően a dugattyús kompresszoraink hosszú időn keresztül kiszolgálják vevőink igényeit.

A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.