Kimagasló minőségű kompresszorok értékesítése.

Nyugat európai gyártók magyarországi képviselete.

Kifogástalan szerviz- és logisztikai háttér.

Bemutatóterem. Alkatrészellátás. Szaktanácsadás. Kis- és nagykereskedés.

Keresés

Csavarkompresszorok

20 találat

Kérjük válasszon gyártóink közül !

 

A NUAIR egy nemzetközi cégcsoport, mely napjainkra több mint két generációs tapasztalattal a világ legnagyobb dugattyús kompresszor gyártójává vált. A csoporthoz tartozó több gyáróriásnak, a rugalmas gyártási eljárásnak és a testre szabott minőségnek köszönhetően a legkülönfélébb sűrített levegős igények kielégítésére képes termékpalettával áll az érdeklődők rendelkezésére. A hobbi szinttől a nagyipari igényekig, minden területre és teljesítményszintre van megfelelő minőségű ajánlata.

Az1959-ben alapított családi vállalkozás napjainkban nemcsak az olasz kompresszorgyártás egyik jelentős képviselője, hanem a legkiválóbb minőség éllovasa. A gyár szakemberei nagy hangsúlyt fektetnek a fejlesztés és gyártás során a legszigorúbb minőségbiztosítási követelmények betartására. Ennek eredményeként a PARISE márkanév alatt készülő termékek a kompresszorgyártás olasz sportautójává váltak, minden körülmények között felvéve a versenyt a világ híres kompresszorgyártóinak termékeivel.


Csavarkompresszorok

Működési elvük

A csavarkompresszorok működési elve egy, speciális házban elhelyezkedő, két megfelelően kialakított profilú, egymáshoz kapcsolódó csavarfelülettel rendelkező forgórész mozgásán alapul. A beszívó szelepen keresztül beáramló levegő a befecskendezett olajjal keveredve tengelyirányban kerül továbbításra a speciálisan kialakított ház és a két csavaregység közötti légrésben. Az így továbbított elegy komprimálódik a nyomóoldalon, majd egy olaj-levegő szeparátoron (szétválasztó szűrőn) keresztül a megtisztított levegő továbbhalad a légrendszerbe vagy nyomástartó edénybe, a leválasztott hűtő és kenőolaj visszakerül a gép olajrendszerébe.

Alkalmazhatóságuk

A csavarkompresszorokat egyre elterjedtebb körben alkalmazzák az ipar különböző területein, a megbízhatósága, folyamatos üzemelésre való alkalmassága és a dugattyús kompresszorokkal szemben viszonylag alacsonyabb zajszintje miatt.

Összeszerelés minősége, élettartam

A Ramtech Kft által forgalmazott csavarkompresszorok is a legkiválóbb, és folyamatosan ellenőrzött komponensekből épülnek fel. A szigorú minőség-ellenőrzés, a kiváló anyagok és a precíz összeszerelésnek köszönhetően csavarkompresszoraink a megfelelő időszakos karbantartások mellett hosszú, akár több évtizedes és több tízezer üzemórás élettartamot érhetnek meg.


A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.