Kimagasló minőségű kompresszorok értékesítése.

Nyugat európai gyártók magyarországi képviselete.

Kifogástalan szerviz- és logisztikai háttér.

Bemutatóterem. Alkatrészellátás. Szaktanácsadás. Kis- és nagykereskedés.

Magunkról

Ramtech kompresszor technikaÜdvözöljük honlapunkon!

RAMTECH Kft. 1988-ban alakult magyar tulajdonú nagykereskedelmi vállalkozás, mely a változó piaci és gazdasági körülményekhez igazodva, többször megújulva, megbízható beszállítóként működik az ipari berendezések piacán.

Cégünk a magyarországi kompresszor kínálat legjavát nyújtja nyugat európai gyártók képviseleteként, kifogástalan szerviz- és logisztikai háttérrel. Ipari dugattyús kompresszoraink 7-től - 40 bar vég-nyomásig, megbízható munkatársként teljesítenek a hazai ipari vállalkozások mindennapi tevékenysége során. A sűrített levegős kiegészítők a hűtveszárítóktól, a kondenzátum kezelésen keresztül a légtartályokig minden problémára környezetbarát megoldást nyújtanak.

Cégünk több mint 25 éves marketing munkája eredményeként számos nyugat-európai, illetve amerikai gyártó cég magyarországi képviseletét látja el. Német, svájci és olasz gyárak termékeit (pl. először a FLEX elektromos kéziszerszámok) kezdetben közvetítőként, majd 1990. óta magyarországi képviseletként importálta, raktározta és az igényeknek megfelelően szak-tanácsadás mellett értékesítette.

A cégünk által beüzemelt gépek közötti intelligens kommunikáció, programozható, optimális működési és energiafelhasználási megoldást nyújt, a környezetvédelem és energiatakarékosság jegyében.

Választékunkban megtalálhatóak az egészségügyi célra kifejlesztett speciális olajmentes kompresszorok, alacsony zajszintű hangtompított kompresszorok, építőipari, generátorral felszerelt benzinmotoros, és nagynyomású dugattyús kompresszorok, valamint olajbefecskendezéses csavarkompresszorok, akár 250 kW teljesítményig.

A Ramtech Kft. a profi és ipari minőség elköteleztettje:

Munkánk eredménye az ország szinte minden településén üzemelő, általunk értékesített és karbantartott ABAC/BALMA NUAIR és PARISE márkájú kompresszor. Új márkánk a MICHELIN dugattyús kompresszor.

Vállalkozásunk a sűrített levegős berendezések mellett az ipari teljesítményű, SOTECO gyártmányú takarítógépek, száraz és nedves porszívók forgalmazójaként is jelentős sikereket ért el, a Soteco LAVA takarítógépek forgalmazásával a '90-es évek végére piacvezetővé vált.


Budapest XIII. ker. Lőportár utca 8. alatti telephelyünkön bemutatótermünk és raktárunk minden kényelmet biztosít a termékek megtekintéséhez, kipróbálásához, megvásárlásához, zárt parkolónkban a díjtalan parkoláshoz, a gépesített ki- és berakodáshoz. Házhozszállítást emelő hátfalas tehergépkocsinkkal, vagy futárszolgálattal vállalunk. Ha karbantartásra, javításra, alkatrészre, vagy csak szaktanácsadásra van szüksége, szakképzett vevőszolgálatunk áll vevőink rendelkezésre.

Nyitvatartás:

Hétfőtől Csütörtökig: 8 – 16

Pénteken:                 8 – 14

A torinói ABAC kompresszor gyár BALMA márkájú kompresszorai az alapító Antonio BALMA mérnök nevét viselik. Szintén az Ő felügyelete 

alatt gyártják a NUAIR kompresszorokat is. A PARISE kompresszorgyár hírnevét 1959-től az olasz kompresszorgyártók között etalonnak számító rendkívül kiváló minőségű kompresszorok tették közismertté.

"A családnév, mint márkanév kötelez!"

A RAMTECH Kft. sikeresen vezette be Magyarországon az OLASZ gyártmányú AIRTEC légszerszám márkát, melyet azóta nemcsak sok autószerviz, de ipari nagyüzem is igen jó eredménnyel használ.


Viszonteladókat nagykereskedőként kiszolgálunk.

Ügyfélszolgálatunk és szervizünk rugalmasan áll ügyfeleink rendelkezésére. Ingyenesen nyújtunk szaktanácsot bárhol az ország területén, akár új üzem sűrített levegős rendszeréről, vagy új kompresszor beszerzéséről, esetleg meglévő rendszer felújításáról, illetve régi kompresszor javításáról, cseréjéről van szó.
Kompresszor választékunk többségét azonnal, raktárról tudjuk biztosítani!

Kompresszor vásárlására vonatkozó döntése előtt kérje szaktanácsadásunkat, referencialistánkat: 

- Csavarkompresszor
- Dugattyús kompresszor

- Csendes kompresszor

- Nagynyomású kompresszor

- Orvosi kompresszor
- Robbanómotoros kompresszor
- Levegőkezelés
- Légtartály
- Légszerszám
- Ipari porszívó 
- Alkatrész utánpótlás (kompresszor, légszerszám, porszívó)
- Szervizszolgáltatás (kompresszor, légszerszám, porszívó)


Alapító: 
Fon Lajos


Cégvezetés:
Rácz Árpád
Termékmenedzser:
Kiss Vilmosné, Kozák Zoltán
Alkatrész és vevőszolgálat:
Labodics Attila, Bojtor József
Szerviz, műszaki tanácsadás:
Lautenbach Tibor, Czégény János
Pénzügy:
Tombor Béláné

Kérdése van? Küldjön üzenetet!


Kérjük az alábbi robotok elleni védelmet is töltse ki, mielőtt elküldi az üzenetet!

A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.