Kimagasló minőségű kompresszorok értékesítése.

Nyugat európai gyártók magyarországi képviselete.

Kifogástalan szerviz- és logisztikai háttér.

Bemutatóterem. Alkatrészellátás. Szaktanácsadás. Kis- és nagykereskedés. 

 

Címünk: 1222 Budapest, Nagytétényi út 100. 

GPS: 47.4124511,19.0292922

 

 


vissza

Magunkról

Ramtech kompresszor technikaÜdvözöljük honlapunkon!

RAMTECH Kft. 1988-ban alakult magyar tulajdonú nagykereskedelmi vállalkozás, mely a változó piaci és gazdasági körülményekhez igazodva, többször megújulva, megbízható beszállítóként működik az ipari berendezések piacán.

Cégünk a magyarországi kompresszor kínálat legjavát nyújtja nyugat európai gyártók képviseleteként, kifogástalan szerviz- és logisztikai háttérrel. Ipari dugattyús kompresszoraink 8-től - 40 bar vég-nyomásig, megbízható munkatársként teljesítenek a hazai ipari vállalkozások mindennapi tevékenysége során. A sűrített levegős kiegészítők a hűtveszárítóktól, a kondenzátum kezelésen keresztül a légtartályokig minden problémára környezetbarát megoldást nyújtanak.

Választékunkban megtalálhatóak az egészségügyi célra kifejlesztett speciális olajmentes kompresszorok, alacsony zajszintű hangtompított kompresszorok,  benzinmotoros, és nagynyomású dugattyús kompresszorok, valamint olajbefecskendezéses csavarkompresszorok, akár 250 kW teljesítményig.

A Ramtech Kft több mint 25 éves marketing munkája eredményeként számos nyugat-európai gyártó cég magyarországi képviseletét látja el. Német, svájci és olasz gyárak termékeit (pl. először a FLEX elektromos kéziszerszámok) kezdetben közvetítőként, majd 1990. óta magyarországi képviseletként importálta, raktározta és az igényeknek megfelelően szak-tanácsadás mellett értékesítette.

A cégünk által beüzemelt gépek közötti intelligens kommunikáció, programozható, optimális működési és energiafelhasználási megoldást nyújt, a környezetvédelem és energiatakarékosság jegyében.A Ramtech Kft. a profi és ipari minőség elköteleztettje:

Munkánk eredménye az ország szinte minden településén üzemelő, általunk értékesített és karbantartott ABAC/BALMA, NUAIR és PARISE márkájú kompresszor.
Vállalkozásunk a sűrített levegős berendezések mellett az ipari teljesítményű, SOTECO gyártmányú takarítógépek, száraz és nedves porszívók forgalmazójaként is jelentős sikereket ért el, a Soteco LAVA takarítógépek forgalmazásával a '90-es évek végére piacvezetővé vált.


Budapest XXII. ker. Nagytétényi út 100. alatti telephelyünkön bemutatótermünk és raktárunk minden kényelmet biztosít a termékek megtekintéséhez, kipróbálásához, megvásárlásához,  a díjtalan parkoláshoz, a gépesített ki- és berakodáshoz. Házhozszállítást emelő hátfalas tehergépkocsinkkal, vagy futárszolgálattal vállalunk. Ha karbantartásra, javításra, alkatrészre, vagy csak szaktanácsadásra van szüksége, szakképzett vevőszolgálatunk áll vevőink rendelkezésre.

Nyitvatartás:

Hétfőtől Csütörtökig: 8 – 16

Pénteken:                 8 – 14

A torinói ABAC kompresszor gyár BALMA márkájú kompresszorai az alapító Antonio BALMA mérnök nevét viselik. Szintén az Ő felügyelete 

alatt gyártják a NUAIR kompresszorokat is. A PARISE kompresszorgyár hírnevét 1959-től az olasz kompresszorgyártók között etalonnak számító rendkívül kiváló minőségű kompresszorok tették közismertté.

"A családnév, mint márkanév kötelez!"

Viszonteladókat nagykereskedőként kiszolgálunk.

Ügyfélszolgálatunk és szervizünk rugalmasan áll ügyfeleink rendelkezésére. Ingyenesen nyújtunk szaktanácsot bárhol az ország területén, akár új üzem sűrített levegős rendszeréről, vagy új kompresszor beszerzéséről, esetleg meglévő rendszer felújításáról, illetve régi kompresszor javításáról, cseréjéről van szó.
Kompresszor választékunk többségét azonnal, raktárról tudjuk biztosítani!

Kompresszor vásárlására vonatkozó döntése előtt kérje szaktanácsadásunkat, referencialistánkat: 

- Csavarkompresszor
- Dugattyús kompresszor

- Csendes kompresszor

- Nagynyomású kompresszor

- Orvosi kompresszor
- Robbanómotoros kompresszor
- Levegőkezelés
- Légtartály
- Légszerszám
- Ipari porszívó 
- Alkatrész utánpótlás (kompresszor, légszerszám, porszívó)
- Szervizszolgáltatás (kompresszor, légszerszám, porszívó)


Alapító: 
Fon Lajos


Cégvezető:
Rácz Árpád
Termékmenedzser:
Kiss Vilmosné
Alkatrész és vevőszolgálat:
Bojtor József
Szerviz, műszaki tanácsadás:
Lautenbach Tibor, Czégény János, Nyári Viktor
Pénzügy:
Deák Dalma


Kérdése van? Küldjön üzenetet!


Kérjük az alábbi robotok elleni védelmet is töltse ki, mielőtt elküldi az üzenetet!

A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.