Kimagasló minőségű kompresszorok értékesítése.

Nyugat európai gyártók magyarországi képviselete.

Kifogástalan szerviz- és logisztikai háttér.

Bemutatóterem. Alkatrészellátás. Szaktanácsadás. Kis- és nagykereskedés. 

 

 


Michelin dugattyús kompresszorok

2 találat

UTOLSÓ DARABOK!!!

 

 UTOLSÓ DARABOK!!!

Kérjen ajánlatot!
UTOLSÓ DARABOK!!!
Nyomás
Teljesítmény
Légszállítás
Tartályméret
Michelin MCX 100/515 TC kompresszor

Ékszíj hajtású,  olajkenésű, acél dugattyúgyűrűs kompresszor háromfázisú villanymotorral, 100 literes tartályra szerelve.

Ár: 200.000 Ft + ÁFA
Michelin MCX 100/515 TC kompresszor
Nyomás10 bar
Teljesítmény3 kW
Légszállítás510 l/perc
Tartályméret100 liter

MICHELIN = Kiváló minőség, megbízhatóság és hosszú élettartam. Mindhárom tulajdonság e híres márka termékeinek jellemzője, évtizedek óta. Egy MICHELIN kompresszor, mindezen kiváló tulajdonságok mellett, a műhelyek jó megjelenésű, precíz munkatársa lehet.

Michelin dugattyús kompresszor

Működési elv

A Michelin dugattyús kompresszor a beszívott levegőt sűríti össze. A dugattyú összesűríti az adott nyomásra a beáramló gázt (levegőt), ami egy visszacsapó szelepen keresztül a légtartályba kerül.

Hol alkalmazhatóak

A Michelin dugattyús kompresszor a világszerte ismert márkaneve miatt elsősorban gumiszerelő műhelyek, autószerelők ideális munkaeszköze, de az ipar bármelyik területén megállja a helyét.

Összeszerelés, élettartam

A Ramtech Kft által forgalmazott Michelin dugattyús kompresszor magas minőségű, ellenőrzött alkatrészekből készül. A kompresszor gyár szigorú minőség-ellenőrzési rendszer szerint dolgozik, az összeszerelés és a beépített alkatrészek minősége garantálja a dugattyús kompresszor hosszú élettartamát a megfelelő karbantartási munkák elvégzése mellett.

A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.